Gdje na depilaciju? Istražili smo top 6 zagrebačkih kozmetičkih salona koji nude besprijekornu uslugu

Za vas smo istražili ponudu u našem gradu.

Ok, naravno da se ne depiliramo samo u ljetnim mjesecima, ali su odlasci vjerojatno nešto češći nego zimi kada smo prekrivenim slojevima odjeće. Nisam upoznala niti jednu ženu koja ne voli imati besprijekorno glatke noge, pogotovo u ljetnim mjesecima kada nastupaju kratke haljine, hlačice i naravno kupaći kostimi. Depilacija s voskom sigurno je jedna od “najstrašnijih” stvari koje činimo za svoju ljepotu (i higijenu) i ne treba naglašavati da nije bolna. Ipak, ima svojih prednosti i sve se više žena odlučuje upravo za taj način uklanjanja nepoželjnih dlačica s tijela jer je jedna od metoda koja najdulje održava nokte glatkima. Ženski dio redakcije prokomentirao je ponudu i usluge kozmetičkih salona koje često posjećuju te smo s odlučili s vama podijeliti iskustva.

Mysterion, Medulićeva 32

Kozmetički salon Mysterion je mjesto na kojem možete obaviti gotovo sve tretmane koji su potrebni jednoj ženi. Smješten u samom centru grada Zagreba svakom klijentu jamči vrhunsku uslugu uz osmijeh, a njihovi klijenti po odlasku iz salona osjećaju se ispunjeno i lijepo.  Nas je naravno zanimala samo depilacija voskom koju skoro nismo ni osjetili. Stručno osoblje koje vam svakodnevno stoji na raspolaganju je vrlo ugodno i učinit će sve da se opustite i što bezbolnije preživite vrući vosak.

Elifaz, Maksimirsko naselje 29

Ako volite dobro izgledati i biti njegovani, odvojite jedan dan za odlazak do istoka grada jer se na Ravnicama, na adresi Maksimirsko naselje 29, nalazi čarobni kutak i mirna oaza za uljepšavanje i opuštanje. Riječ je kozmetičkom salonu Elifaz koji nudi kvalitetnu uslugu, povoljne cijene, široku ponudu te profesionalno i ljubazno osoblje.

U svojoj ponudi imaju razne tretmane lica i tijela; depilacije, masaže, pedikure, manikure, ugradnju noktiju i trepavica, lash lift, japansku manikuru, make up Mac kozmetiku i široku ponudu povoljnih paketa.

Medelior, Hvarska 1E

Centar Medelior svakako trebamo izdvojiti jer je on prvi centar za njegu kože koji u suradnji s izraelskim brendom Mineral Beauty System, nudi  opuštajuće i terapijske  tretmane solnim kupkama Mrtvog mora i tretmane blatom Mrtvog mora. Pored ljekovitih tretmana koji rade u službi zdravlja ondje možete dobiti usluge depilacije Adam & Eve voskom u perlicama koji je idealan pogotovo za osjetljive dijelove kože kao što je primjerice bikini zona. Osim predivnih mirisa, njihova posebnost ogleda se u tome da se prilikom nanošenja ne lijepe na kožu, već samo na dlaku te se tako izbjegava bespotrebna iritacija kože. Svakako preporučujemo.

Lanaderm, Vlaška 102 

Kozmetički salon Lanaderm najbolje opisuje stručnost, kvaliteta usluge i preparata koje koriste te ugođaj i atmosfera u prostoru. Smješten u centru grada pruža lijepu i mirnu oazu za opuštanje i odmak od svakodnevnih obaveza i briga.  Njega lica i tijela, masaže i pedikure samo su neki od klasičnih tretmana koje nudi, uz depilaciju bilo kojeg dijela tijela koja je izvedena besprijekorno.

pexels-photo-320010

Manuela Picard Beauty, Gajeva 8 

Za ovaj poznati zagrebački salon sigurno ste već čuli ako ste barem jednom u životu bili ili poželjeli otići na “threading” obrva. Po tome je ujedno i najpoznatiji, a  osim toga u svojoj ponudi ima tretmane lica kisikom, depilacije, manikure, pedikure, tretmane za oblikovanje tijela, anticelulitne masaže i tretmane, lasersko otklanjanje dlačica, ekstenzije trepavica, japansko iscrtavanje obrva. Već spomenuti vosak Adam & Eve i ondje vodi glavnu riječ, tako da ako iz nekog razloga još uvijek niste posjetili ovaj studio, sada je pravo vrijeme za isprobati uslugu depilacije upravo na toj adresi.

Salon ljepote Hypnotic, Savska cesta 164 

Za ovaj salon se isplati potegnuti do Savske ceste i otkriti čaroban kutak za uljepšavanje i opuštanje. Mnogi klijenti su ga okarakterizirali kao mjesto koje nudi kvalitetnu uslugu i povoljne cijene, široku ponudi te profesionalno u ugodno osoblje, a da ne bi sve ostalo samo na riječima isprobali smo više od nekoliko puta i potpuno je opravdao ulaz u mini vodič top 5 mjesta za vrhunsku depilaciju. Topla (ili vruća) preporuka.


Komentari