GDJE JE NESTAO ČOVJEK? Ivan Zak otkrio zašto se odlučio povući s estradne scene: ‘Shvatio sam…’

Ivan Zak (Foto: Paun Paunovic / CROPIX)

Pjevač Ivan Zak je kroz proteklo desetljeće bio jedan od najproduktivnijih hrvatskih izvođača, a njegove su pjesme skupljale milijunske preglede na YouTubeu. ‘Bolja od najbolje’, ‘Sama’, ‘Pretjerujem’, ‘Usne varane’, ‘Naučila si me’ i mnoge druge uspješnice i danas više nego uspješno ‘plove’ radijskim eterom.

Međutim, Ivan se prije par godina povukao iz javnog života, a za In Magazin je otkrio prave razloge povlačenja.

”Osjetio sam neku potrebu za jednim malim odmorom jer htjeli mi to priznati ili ne dođe do malog zasićenje između publike i tebe i treba jedan mali odmor. Kad pogledate kroz povijest neke naše najveće zvijezde su se povlačile na 10 godina, neke i više”, kazao je Zak. Iz javnosti se povukao, ali ne i iz glazbe, poručio je.

”Malo mi je to smiješno kad netko kaže nema te, kako me nije bilo pjevao sam, a za vrijeme korone nitko nije pjevao e sad nekad si više prisutan u medijima nekad manje. Shvatio sam da je bezveze se pojavljivati uvijek ako nemaš nešto pametno za reći”, rekao je.

Obavio novu pjesmu

S hitom ‘Riskiraj’ vratio se na scenu, i to jako uspješno, s obzirom da je spot za tu pjesmu pogledalo preko 2 milijuna ljudi.

”Pjesma ”Riskiraj” je jedan moj novi put , a to govorim zadnjih već par godina i uvijek tražim neki novi zvuk mislim da sam sad već pronašao to s ekipom”, izjavio je popularni pjevač.

 

 

 


Komentari