GDJE JE NESTALA? Jelena Veljača se pritajila nakon sretnih vijesti, a sada se pohvalila fotkama na Instagramu

Foto: Marko Miscevic / Cropix

Domaća redateljica, aktivistica i glumica, 39-godišnja Jelena Veljača zaručila se relativno nedavno za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović. Koliko je zaljubljena i sretna u novoj vezi, ne skriva.

Često je dijelila fotografije na društvenim mrežama, a posljednjih nekoliko dana zafalila je svojim pratiteljima, i ovog ih vikenda oduševila fotografijama s mora. Na jednoj od njih Jelena pozira na stolici za sunčanje, dok na drugoj uživa s prijateljicom i ispija poznate koktele.

Da su i Jelena i Vito vezu shvatili kao nešto na duge staze, dalo se naslutiti i prije nekoliko mjeseci kada je Jelena ponosno otkrila da je s novim partnerom započela i zajednički život selidbom u stan od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

Inače, Jelena je bila u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trajao od 2009. do 2012. godine, kao i s glumcem Dražen Čučekom, s kojim je nakon razvoda 2018. godine ostala u prijateljskim odnosima zbog petogodišnje kćerkice Lene.

Uda li se Jelena za Vitu, s kojim se zaručila, ovo će joj biti treći brak. Vito se navodno u lipnju prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, pomoćnice direktorice Sektora za turizam HGK, s kojom ima dvoje djece.

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)


Komentari