Gdje je nestala Aleksandra Grdić? Nekada je žarila i palila modnom scenom, a danas ‘grca’ u dugovima

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Aleksandra Grdić početkom 2000-tih bila je jedna od najtraženijih modela u Hrvatskoj. 2003. osvojila je i titulu Miss Hrvatske, a Aleks je prva domaća misica koja je pozirala za Playboy i to čak tri puta.

Iako su se za nju otimali modni dizajneri, promotori klubova, kao i nogometaši, Grdić je voljela zločeste dečke, a živjela je burno. Policija joj je nedavno nakon krunidbe Miss Hrvatske u autu pronašla 13 komada Praxitena, tableta koje se izdaju isključivo uz liječnički recept za liječenje depresije i anksioznosti. Nakon što su je mediji prozvali “Miss Praxiten” manekenka je pozirala s blisterima spornih tableta u ustima, kako bi podigla još malo prašine.

Aleks je bila poznata i po turbulentnim vezama, a koliko je situacija otišla daleko svjedoči i činjenica da je njen bivši dečko pretukao i njezine roditelji na obiteljskom roštilju, zbog čega je završio u zatvoru. Manekenka je ubrzo sreću pronašla u poduzetniku Azeru Berberu što se njegovim roditeljima nije nimalo svidjelo, a je li to bio razlog prekida, teško da ćemo doznati.

S Nevenom Ciganovićem, Aleksandra je posljednji put viđena u javnosti u srpskom reality showu “Parovi”, a brzo je izašla jer nije mogla bez dečka Marka Šijakovića. Ovaj zaštitar iza sebe ima mračnu prošlost, te je 2009. bježao policiji u neispravnom i neosiguranom kombiju. Nakon što su ga jedva “ulovili”, policajci su mu u kombiju pronašli i 50 tisuća eura za koje je Marko tvrdio da mu trebaju za kupnju zemljišta. Zbog navedenog je bio i na uvjetnoj kazni  zbog sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

Ipak, Aleks se u posljednjih nekoliko godina potpuno povukla iz javnosti, a jedino što je poznato jest da tvrtki Muring duguje 63.232 kuna, doznaje 24 sata. Naime, Aleks je živjela u stanu od 75 kvadrata u vlasništvu navedene firme u Novom Zagrebu. 2016. godine se iselila iz stana, a prema presudi, nije plaćala ni stanarinu ni režije neko vrijeme, te se dug nakupio.


Komentari