Gazdina kćer zajahala devu s društvom iz ‘zlatnog doba’, pao je i poljubac

Foto: Instagram

Kćer najpoznatijeg optuženog hrvatskog poduzetnika, Ivice Todorića, Iva Todorić (45) otkrila je na društvenim mrežama kako uživa u Egiptu s prijateljicom Ivonom Jonjić, bivšom kolegicom kojom je surađivala u ”zlatno doba” Agrokora.

Povod njihovog zajedničkog putovanja bio je Ivin 46.-ti rođendan koji je proslavila u svom stilu. Uživala je u jahanju deve koju je u jednom trenutku šaljivo pokušala i poljubiti, a posjetila je i piramide u Gizi te zabilježila trenutke kraj sfinge.

”Bilo je točno 00:00 sinoć kad smo doduše u mraku ugledale piramidu, ostalo je zapisano u srcu i divnim snimljenim uspomenama”; napisala je Iva na Instagramu te se zahvalila prijateljici na poklonu za doživotno sjećanje.

”Naš smijeh i radost koju smo danas doživjele, uveseljavali  su sve koji su se našli oko nas”, dodala je bogata nasljednica.

Po svemu sudeći Todorić i Jonjić su se odlično zabavile, a mnoge slavne ličnosti uputile su joj najljepše želje povodom rođendana. Hana Hadžiavdagić Tabaković, Iva Radić i Ana Bučević posebno su pohvalile njen pustinjski outfit i poželjele joj sve najbolje.

Foto: Instagram

”Šaljemo ljubav”, poručila je Todorić ispod serije fotografija na Instagram profilu te uputila pozdrave iz magičnog Egipta.

 

 


Komentari