‘GASI INTERNET, MOTAJ KABLOVE!’ Snježanu Mehun i muža potjerali s leta, evo i zašto

Foto: Instagram

Domaća poduzetnica Snježana Mehun (50) sa zaručnikom Franzom Schillingerom u bečkoj zračnoj luci doživjela je neugodnu situaciju. Prije nekoliko dana krenuli su na odmor u Grčku, ali nisu smjeli putovati za Mikonos jer nisu imali potrebne QRCodove, a sve je opisala na društvenim mrežama.

“Skinuli su nas s leta za Mikonos jer nismo imali QRCode sa službene stranice grčke vlade, iako smo se registrirali dan prije, ali code još nije stigao e-mailom. Živjela digitalizacija!”, započela je Snježana.

“Najprije sam pustila Franzeka da u fino objasni, a onda sam se ja krenula derati i prijetila da ću se raznijeti bombom. Na kraju sam se rasplakala jer ništa nije pomoglo! Mrtva umorna sam stigla jučer iz Zagreba, pregažena nakon eventa, digla se u sedam sati da uhvatimo let i na kraju su me skoro izbacili van na ugodnih + 50!”, nastavila je.

“Potom smo okrenuli na kao pozitivu i doručkovali u 13:00. Nakon svih peripetija meni je, naravno, pozlilo pa smo se opet išli testirati, kupiti nove aviokarte. I dok sam se mrtva vukla po centru, ugledala sam sniženje u Versaceu i jurnula unutra. Franz je bio u šoku : ‘Pa ne možeš disati, slabo ti je, kakav je ovo napad adrenalina, nikada nisi ni spominjala da ti se nešto tamo sviđa!”, dodala je Mehun.

“Ja, blijeda ko krpa. Ne dišem ‘ali prva linija nikada nema snizenje 50 posto u centru. Točka, kraj gasi internet, motaj kablove!”, zaključuje Snježana Mehun.

Komentari