(GALERIJA): Pogledajte najemotivniju i najljepšu Severininu baladu do sada

press

Severina će u ponedjeljak objavljuje najemotivniju i najljepšu baladu u životu. Pjesma, koju je posvetila svom sinu Aleksandru, se zove “Rođeno moje” te se i ona sama slaže kako je to njezina najljepša pjesma do sada.

Riječ je o pjesmi koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme “Kao”, “Alcatraz”, “Grad bez ljudi”, “Dobrodošao u klub”, “Italiana”, “Uzbuna”, “Ko me tjero”…

”Severina me ljetos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Poslije prekrasnih balada koje sam joj napisao, kao što su “Grad bez ljudi”, “Dobrodošao u klub”, “Kao”, “Alcatraz”, razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo “Rođeno moje” i jako sam sretan zbog toga.”, kaže Miloš Roganović.

Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot snimljen u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo imati će na nadolazećoj Severininoj turneji “The Magic Tour”, koja kreće 16. studenog iz Splita, a nastavlja se 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

Večeras (srijeda) u 20:00 sati na Severininom YouTube kanalu možete pogledati snimku koncerta s turneje “Dobrodošao u klub”, s kojom je Severina prije šest godina obišla cijelu regiju i koju je vidjelu preko 250 000 ljudi. Po prvi puta, tijekom reproduciranja snimke, Severina će uživo s fanovima gledati i komentirati koncert te im odgovarati na sva pitanja, uključujući i ona vezana za predstojeću turneju. Snimka ovog koncerta će se također prikazati i na HRT 2 u petak, 08. studenog 2019., s početkom u 20:00 sati.


Komentari

loading...