‘GADI MI SE, TI MA**R!’ Knjaz objavio 14 godina star video na kojem Maja Šuput u štiklama jaše noja

Photo: Instagram/screenshot

Maja Šuput, popularna pjevačica i novopečena majka dječačića Blooma, poprilično je aktivna na društvenim mrežama gdje fanove gotovo svakodnevno časti fotografijama na kojima je redovito dotjerana od glave do pete. Međutim, sjećate li se kako je Maja izgledala sada već “davne” 2007. godine? Prisjetio je toga Robert Knjaz koji je na svome Instagram profilu objavio video kojim je podsjetio na svoju emisiju “Koledžicom po svijetu”. Na njemu Maja, jedna od gošća emisije – jaše noja u Keniji!

“Što je Maja Šuput radila prije nego je postala najpoznatija hrvatska majka? Jahala noja u Keniji i ‘uživala’! Sjećate li se ovog urnebesnog trenutka?”, napisao je Knjaz pored videa koji je nasmijao mnoge.

Naime, Knjaz je Maju vodio u Keniju gdje su se družili s polu-nomadskim plemenom Maasai. Čim je vidjela gdje ju je doveo, rekla je kako je ona više “gradska cura”.

“Majke mi, ne mogu Knjaz, fakat ne mogu”, rekla je Maja na početku snimke te potom sjela na noja koji može dostići brzinu i od 70 km/h.

Unatoč tome što se, kako je istaknula, boji ptica i svega što ima krila, Maja je noja ipak zajahala, i to u potpeticama. “Gadi mi se, gadi mi se, ti ma**r!”, vikala je dok je noj jurio. “Knjaz, ubit ću te zbog ovoga, majke mi, ti si lud!”, vikala mu je na kraju lude vožnje, a nisu nedostajale niti psovke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Knjaz (@knjazrobert)