FRANKA PROSLAVILA 30. ROĐENDAN: ‘Dvadesete su bile svakakve, šarene i sive, nekad i crne’

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram / Franka Batelić)

Pjevačica Franka Batelić u utorak slavi svoj trideseti rođendan, a fotografije slavlja u društvu prijatelja i obitelji objavila je na svojem Instagram profilu. Proslava je bila u rovinjskom restoranu, a za tu prigodu Franka je odjenula zelenu haljinu na preklop.

“Došuljao se i trideseti. Ništa spektakularno i glamurozno, večera uz more, uz najdraže osobice – sve što mi je trebalo. Hvala svima na lijepim željama! Dvadesete su bile svakakve. I šarene, i sive, nekad i crne, ali pune trenutaka koji mijenjaju i oblikuju život. Idemo dalje… Netko mi je šapnuo da je u tridesetima još i bolje”, napisala je Franka uz fotografije s prijateljicama i suprugom Vedranom Ćorlukom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

U komentarima su joj se javili pratitelji s čestitkama, među kojima su i brojne poznate osobe: Marijana Batinić, Tarik Filipović, Nina Badrić, Jelena Rozga, Dino Jelusić i drugi.

Istu zajedničku fotografiju s balonima u obliku brojke, podijelio je na svojem Instagram profilu i Frankin suprug Vedran, uz koju je napisao: “Sretan rođendan i dobro došla u klub 30. Za sljedeće poglavlje.”

Podsjetimo, Franka je nedavno otkrila kako suprug i ona čekaju drugo dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

 


Komentari