FRANKA BATELIĆ SASVIM OTVORENO PRIZNALA: ‘Prve tri godine braka bile su nam totalno lude’

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Pjevačica Franka Batelić (29) ispričala je za RTL Ekskluziv iz kojih razloga je gotovo uvijek samozatajna za medije po pitanju braka s jednim od najpoznatijih hrvatskih nogometaša Vedranom Ćorlukom (35) s kojim je vezu okrunila sakrametnom 2018.godine.

“To je naša zajednička odluka i nešto što mene stvarno održava normalnima. Poludjela bih da moram dijeliti neke stvari s javnosti, pogotovo što se tiče mog sina, Vedrana i obitelji – to je nešto što volim držati za sebe, to je nešto naše. Što se tiče tri godine braka – korona, bila sam trudna – život ti se kompletno preokrene naglavačke. Prve tri godine su po tom pitanju bile totalno lude – i Vedran i ja smo se uz Viktora promijenili, on se sada vratio i sada napokon živimo obiteljski život kako treba, na jednoj adresi”, objasnila je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Na pitanje je li ikada pomislila da će joj veza s muškarcem loše utjecati na karijeru, poručila je:

“Ne, nikada nisam razmišljala u tom smjeru. Nikad mi nije bio potreban muškarac da me vodi u životu i da me određuje. Ti si taj koji je sam sebi najbitniji, a u braku i vezi bitno je funkcionirati i zajedno i odvojeno”.

Rođena Istrijanka ne skriva koliko joj je majčinstvo promijenilo život iz korijena.

“Više nisi ti nego ste ti + jedan za cijeli život. Rijetko se priča o tome koliko je teško pomiriti i tvoj privatni i poslovni život i taj život majke. Nije lako, ali je najljepše. On je živahan, super, radoznao… Po mene je u tom pogledu! Uživamo s njim i u njegovom pogledu na svijet”. Uz malenog je naučila da plana nema – i da život gleda drugim očima. “Postaneš odgovorniji, puno se više bojim stvari kojih se prije uopće nisam bojala, a sada zbog njega da. Uživamo u svemu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Između ostalog, Batelić se osvrnula i početak karijere te na glazbeni duet sa srpskom pjevačicom Sarom Jovanović (28) koji je nedavno objavljen na svim glazbenim platformama.

“Nikad nisam ‘postojala’ bez glazbe, s tri godine sam pjevala solo, uopće ne znam kako, sada svog malog ne mogu zamisliti da pjeva na pozornici s mikrofonom”.

“Saru Jo iznimno cijenim i kao curu, prijateljicu i kao glazbenicu. Zapravo smo sjedile u Bassivityju i razmatrale opciju o pjesmi koju bismo htjele izbaciti. Čule smo jedan demo koji je imao svega dva takta, i odmah smo se zaljubile u tu pjesmu. Bojana i Coby napisali su tekst – i ostalo je povijest”.


Komentari