Franka Batelić pokazala vilu na Britancu od 15 milijuna kuna! Pratitelji oduševljeni, javila se i Ella Dvornik

Franka Batelić (Foto: Instagram)

Pjevačica Franka Batelić pokazala je luksuznu vilu od 15 milijuna kuna u koju su se ona i nogometaš Vedran Ćorluka uselili.

Za zajednički život i podizanje sina Viktora odabrali su vilu na Britancu. Franka je sada pokazala dio vile pratiteljima na Instagramu.

Pratiteljima se posebno svidjela fotografija na kojoj pjevačica pozira na stepenicama.

“Zakon stepenice”, napisala joj je Pamela Ramljak.

“Stepenice”, također je komentirala Ella Dvornik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

 Pjevačica i bivši hrvatski reprezentativac vilu u susjedstvu bivšeg premijera Ive Sanadera počeli su graditi prije tri godine, a za to vrijeme boravili su u stanu na Radničkoj cesti. Vila ima tri etaže i oko 1500 kvadrata, podzemnu garažu te vanjsko parkiralište.

Ljubav između Vedrana i Franke rodila se 2012. godine na popularnom Zrću. Iako se predviđalo da je riječ samo o još jednoj ljetnoj avanturi, par je ušutkao zle jezike i vezu okrunio brakom 2018. godine.

Vjenčali su se u istarskim Balama, u poznatoj vili Meneghetti koja je omiljena lokacija za proslave vjenčanja poznatih. Na svadbi im je pjevao Tony Cetinski, a imali su oko stotinjak uzvanika. Kumovi su im bili Vedranov brat Hrvoje i Frankina prijateljica iz djetinjstva Stefani Vozila.

Dvije godine nakon vjenčanja postali su roditelji sina Viktora. Franka često ističe kako joj je upravo suprug najveća podrška.


Komentari