Francuski predsjednik, koji je nedavno bio u Zagrebu, usred skandala zbog poruke da je bio s muškarcem

Foto: Guliver

˝Znam da je tvoj muž trenutno s muškarcem˝, poruka je koja je, unatoč vrhunskim sigurnosnim provjerama na svim njezinim uređajima, stigla do 68-godišnje prve dame Francuske, Brigitte Macron, piše Daily Mail. Detalje anonimnog telefonskog poziva u kojemu se predsjednika Francuske Emanuela Macrona, koji je nedavno bio i u Zagrebu, optužuje da ima ljubavnika otkrio je politički komentator Nicolas Prisette u novom dokumentarcu pod nazivom ‘U paklu predsjedničkih kampanja’ na BFM-u – najpopularnijem francuskom TV kanalu.

Senator Francois Patriat, član Macronove stranke ‘Republika u pokretu’, potvrdio je da je Brigitte ostala shrvana telefonskim pozivom u kojem se navodi da je njezin 44-godišnji suprug bio s ljubavnikom. Patriat je istaknuo kako je prva dama nakon tog incidenta rekla prijateljima: ˝Shvaćate li što se usuđuju reći? Nećemo biti pošteđeni ničega. Bila sam tužna i šokirana kad sam to čula, ali nastavit ćemo.˝

U dokumentarcu se iznose i česte skandalozne glasine o osobnom životu para, uključujući tvrdnje da je Brigitte Macron zapravo rođena kao muškarac zbog čega su odvjetnici gospođe Macron prošlog mjeseca pokrenuli i pravni postupak protiv desničarske publikacije koja je sporni tekst objavila u prosincu. neutemeljene glasine o tome da je Brigitte Macron transrodna osoba koja je zapravo rođena kao muškarac.

Podsjećamo, par se prvi put upoznao 1993. godine, kada je Macron kao 15-godišnjak došao na srednjoškolski sat književnosti kod 39-godišnje Brigitte u Amiensu u Francuskoj. Brigitte se 2006. godine razvela od svog supruga, s kojim ima troje djece, a 2007. udala se za 24 godine mlađeg Macrona. Razlika u dobi od 24 godine između supružnika oduvijek je izazivala probleme, ali unatoč raznim skandalima koji su ih pratili, Emanuel i Brigitte dokazali su kako je njihova ljubav prava.


Komentari