(FOTO) POPUT RAMBA! Gradonačelnik Svete Nedelje pohvalio se velikim uspjehom: ‘S ovakvom mrcinom nema brige’

Dario Zurović (Foto: Facebook)

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec (FOKUS) vikend je proveo na Kranjskoj gori. Naime, ambiciozni političar je sudjelovao na Spartan sprintu na Kranjskoj gori, klasičnoj utrci s preprekama koja kombinira pet kilometara lakog trčanja s 20 prepreka i terenskog terena s vodom i blatom.

Fotografije s utrke podijelio je na svom Facebook profilu.

“Par fotki sa Spartan sprinta. Moram priznati kako su savjeti s raznih portala bili i više nego korisni, a siguran sam kako bi se utrka dopala nekome tko ima barem osnovno vojno iskustvo. Prva stepenica 5 km i 20 prepreka je svladana. Slijedi 10 km i 25 prepreka. Uvijek gledati prema naprijed”, napisao je Zurovac i zaradio niz komplimenata.

“Goriš”, “Rambo”, “To se zove “gradonačelnik. Svaka čast sused!”, “S ovakvom mrcinom nema brige za Svetu Nedjelju”,  pisali su pratitelji, a javio mu se i bivši Mister Hrvatske Antonio Šincek:

“Ovo se rijetko viđa, bravo i svaka čast”.

No, to nije jedini uspjeh gradonačelnika Svete Nedelje ovog vikenda. Zurovec je dobio i  diplomu za završeni postdiplomski specijalistički studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

“Uz mnoge koji su mi pomogli na tom putu, najveća zahvala za postignuća zadnjih godina ide mojoj suprugi, koja me istrpila sve ovo vrijeme. Što je još pohvalnije za nju, istolerirala je i podržala moju ‘proslavu’ nakon promocije”, napisao je i dobio niz čestitka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dario Zurovec (@dariozurovec)


Komentari