(FOTO)Nina oduševila odabirom: Nesvakidašnja mala crna haljina savršeno obgrlila njezine obline

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pjevačica je pravi primjer stilske evolucije.

Nina Badrić u petak je primila nagradu Cesarica za hit godine, za pjesmu “Dani i godine”, koja je vrlo brzo postala jedna od najizvođenijih pjesama ja prvi ples na vjenčanjima. Ljubavna balada vinula ju je na sam vrh top ljestvica, a haljina u kojoj je nagradu primila trebala bi joj donijeti titulu jedne od najbolje obućenih Hrvatica.

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Mala crna haljina svakako je klasik, a Nina se odlučila na modernu inačicu iste i nije pogriješila. Iskrižane naramenice na prsima i “rukavi” koji padaju s ramena decentno su naglasili njezin dekolte i, po mnogima najseksi dio zenskog tijela, ključne kosti.

Haljina nije uska, ali svejedno je naglasila Nini uzak stuk i raskošne obline, a otmjenu dozu seksipila dodlazi su i prozirni detalji na dnu suknje.

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Točka na “i” su zlatne sandale s vrtoglavim potpeticama, a cijeli izgled nina je zaokružila decentnom šminkom i uvijek prekrasnim, crvenim ružem. Pjevačica je nedavno proslavila 45. rođendan i zaista je možemo usporediti s dobrim vinom, što je starija to je bolja i zaista je školski primjer evolucije stila.

Njezini modni odabiri uvijek su damski, a istovremeno seksi i nikako vulgarni. Mnoge mlađe kolegice mogle bi kod Nine na tečajeve jer dama nikada neće biti previše.

>>> Kao dobro vino: Nina Badrić objavila fotku iz mladosti i pokazala kako se nose godine

>>> (VIDEO) Nina Badrić najavila veliki zaokret u karijeri


Komentari