(FOTO)BIVŠA VODITELJICA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: ‘Malo proljev, malo temperatura… Glavno da su cure OK’

Foto: Instagram

Bivša voditeljica Nevena Rendeli s obitelji boravi u Zanzibaru, a pratitelje na društvenim mrežama redovito obavještava o novim avanturama pa i o – trovanju hranom.

Rendeli je, naime, objavila fotografiju na kojoj prima infuziju, a nakon što su se pratitelji zabrinuli, poručila im je: ‘Ljudi, sve je OK, malo proljev, malo temperatura, infuzija i ko nova sam. To je sve dio avanture, neke stvari ne možeš predvidjeti niti spriječiti. Važno da su cure OK’.

Screenshot: Instagram

Ništa bolje nije prošao ni njezin suprug, snimatelj Mak Vejzović. ‘Ova priča bi se mogla zvati “kako provesti dan u džungli s troje djece i dvije bake i preživjeti’, napisala je Nevena.

Screenshot: Instagram

‘Ako ćemo iskreno, Mak i ja smo završili s trovanjem i temperaturom i skoro bez fotoaparata. Djeca su zato oduševljena spice turom i majmunčićem koji nas je skoro pokrao. Njima samo smeta pijesak, u Africi’, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

Pratitelji su podijelili slična iskustva. ‘Ja se na svakoj afričkoj avanturi razbolim i doktori mi dolaze u hotel sa injekcijama da spasimo bar pola godišnjeg. Isplati se uvijek’, priznaje jedna pratiteljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

Komentari