(FOTO) ZVIJEZDA JE ROĐENA Maja pokazala kako je prošlo prvo Bloomovo božićno fotografiranje

Foto: Instagram

Iako do Božića imamo još nešto više od mjesec dana, pripreme za isti u nekim su domovima već u punom jeku, a jedan od njih je i dom obitelji Šuput Tatarinov. Kako je Maja otkrila na svom Instagram profilu, njezin osmomjesečni sinčić Bloom upravo je odradio svoje prvo božićno fotografiranje, a kako je izgledalo iza kulisa istog, pokazala je mnogobrojnim obožavateljima.

Foto: Instagram

˝Nitko se ne voli fotografirati kao Bloom˝, napisala je ponosna mama uz snimku na kojoj veseli dječak pozira i guguće dok ga se fotografira u božićnom okruženju. S plišanim medvjedićima i ukrasnim poklonima, mališan je u crvenom outfitu spremno pozirao pred objektivnom pa se lako može zaključiti kako je – zvijezda rođena!

Foto: Instagram

Inače, iako se Bloomov svaki korak vjerno prati u javnosti i medijima, a već sada nosi titulu najpoznatije bebe u Hrvatskoj, pjevačica je nedavno iskreno priznala kako su joj mjeseci s malenim proletjeli. ˝Ne znam kako je vrijeme proletjelo, imam osjećaj da sam jučer rodila, a danas buhtlica ima već osam mjeseci˝, napisala je tada Maja.

Komentari