(FOTO) Zvijezda filma! Evo kako je Bitorajac izgledao prije 40 godina

Rene Bitorajac/Facebook

Zagrebački glumac Rene Bitorajac odlučio je s pratiteljima podijeliti simpatičnu uspomenu iz djetinjstva. 48-godišnjak se prisjetio svoje prve filmske uloge u filmu “Gosti iz galaksije“. Bitorajac je već kao devetogodišnjak bio među glavnim ulogama.

Inače, riječ je filmu iz 1981. godine koji je režirao Dušan Vukotić. To je ujedno jedan od rijetkih znanstveno-fantastičnih filmova u hrvatskoj kinematografiji.

“Iako sam ju pokazivao već u djetinjstvu, od ljubavi prema anatomiji ostalo mi je samo Ana. Tomija se izgubila po putu. Na fotki iz 81. Uz mini me-a, Ksenija Prohaska i Zvonko Lepetić”, našalio se glumac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rene Bitorajac (@rene_bitorajac)

Rene Bitorajac je poznat po ulogama u serijama “Bitange i princeze” i “Naša mala klinika”, te u filmovima “Kako je počeo rat na mom otoku” , “Ničija zemlja”, “Metastaze” za koji je nagrađen zlatnom Arenom u Puli 2009. te “Ljudožder vegetarijanac” za koji je također nagrađen istim kipićem, a osvojio je i nagradu za najboljeg glumca na Fantastic film festivalu u Austinu, Teksas u SAD-u.

Pored glume bavi se voditeljskim poslom, a snimio i veći broj reklama za “Ožujsko” i “Ledo”.


Komentari