(FOTO) Zoran Šprajc se nakon devet godina pauze provozao u tramvaju i otkrio što mu smeta

. Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Voditelj i urednik emisije RTL Direkt Zoran Šprajc, uoči lokalnih izbora preko društvenih mreža vjerne fanove je obavijestio kako će ovaj veliki politički događaj proći bez njega u ulozi voditelja.

S gipsom na ruci, Šprajc se nije previše doticao toga kako je došlo do prijeloma, a brojni su mu gledatelji poželjeli brz oporavak. Dok je na bolovanju, voditelj se odlučio nakon devet godina provozati u tramvaju što je i za očekivati jer kako će voziti automobil s jednom rukom.

Jedna sitnica kod javnog prijevoza mu je zasmetala što je morao podijeliti s pratiteljima na Instragramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

” ‘Ruka u tramvaju’, djelo polomljenog autora. Nakon devet godina i prvog infarkta ponovno se vozim tramvajem i zasad nemam primjedbi, možda zato što izbjegavam jutarnje i popodnevne špice. Ipak uočavam da u njima više nema prikaza mreže linija što je dosta glupo za grad koji se ufurao da je turistička Meka, (zapravo glupo je svakako) te da su rukohvati u novim tramvajima postavljeni skoro iznad glave putnika na sjedećim mjestima čime međunožja stajaćih i lica sjedećih putnika dolaze u neobično blizak odnos”, napisao je poznati voditelj i objavio fotografiju ruke u u gipsu u tramvaju.


Komentari