(FOTO) ZNA SE TKO ŠTO RADI: Jelena Veljača jasno podijelila kućanske poslove, ovo bi mogao biti muškarac njezinog života

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jelena Veljača podijelila je djelić fašničke atmosfere iz svog doma. Pohvalila se i kulinarskim sposobnostima svog dečka, Vita Turšića.

Fotografirala je Vitu dok je punio krafne i napisala: “Fašnik nikad nije izgledao bolje”. orije toga podijelila je fotografiju sebe u kadi i otkrila da je on preuzeo brigu o kćerki Leni dok se ona opušta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

“Vratio se doma u 19:30 i preuzeo dežurstvo pa konačno i ja imam masku za maškare”, napisala je Jelena.

Foto: Jelena Veljača Instagram

Pohvalila je i kćer koja joj je napravila kavu jer je znala da je umorna. “Nakon kaj sam joj skidala temperaturu pola dana sama mi je prvi put u životu u kaosu između fiziološke, igranja, kuhanja, pranja i maženja napravila kavu jer zna da sam umorna. Odlična sam u majčinstvu, očito”, napisala je Jelena.

Jelena se s Vitom nedavno uselila u novi stan u centru Zagreba. Javnosti su obznanili da su zajedno od rujna prošle godine. Kćer Lenu Jelena je dobila u braku s glumcem Draženom Čučekom. Nedavno je otkrila i da bi se udala i po treći put.


Komentari