(FOTO) Zgodni šampioni na zasluženom odmoru: Pogledajte gdje i kako ljetuju zagrebački vaterpolisti

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti na zasluženom su odmoru. Nakon osvajanja Regionalne vaterpolo lige i Kupa Hrvatske zgodni sportaši rijetke slobodne dane provode na hrvatskoj obali.

Luka Bajić tradicionalno ljetuje u Šibeniku, a dio odmora proveo je u Dubrovniku i na Pelješcu u kući bez signala. Čak i u danima odmora sportska disciplina ne popušta pa tako svakodnevno radi kondicijske treninge.

Cosmin Radu ovog se ljeta specijalizirao za pripremu ribljih specijaliteta. Ribu lovi u društvu prijatelja na Kvarnerskom zaljevu. Večernji sati rezervirani su za gradele uz ćakulu i sjećanja na avanture iz sportskog života.

“Ljeto provodim s djevojkom u Primoštenu i Šibeniku. Dane provodimo na plaži. Navečer je obavezna šetnja ili večera u gradu. Bili smo i s brodom na kupanju. Maksimalno iskorištavamo ovaj kratki ali slatki odmor te se veselimo početku nove sezone!“, izjavio je Franko Lazić.

Splitsko – dalmatinska županija odabir je Matiasa Biljake koji ljeto provodi u društvu djevojke. Posjetili su Dioklecijanovu palaču i razgledali ostale znamenitosti Splita. Rođenom Bečaninu hrvatska je obala najdraža, ovo je ljeto pozvao i brojne prijatelje iz Austrije da za svoj odmor izaberu upravo nju.

Na najpopularnijem hrvatskom otoku – Hvaru u krugu obitelji odmara Marin Dašić. U uvali Prpatna kod Jelse nalazi se obiteljska kuća Dašićevih u koju dolazi od rođenja.

Vaterpolisti Mladosti sredinom kolovoza vraćaju se na zagrebački bazen kada im počinju pripreme za novu sezonu. Vjeruju kako će ona biti poput onih prije pandemije koronavirusa te najavljuju borbu za nove trofeje i pisanje nove povijesti našeg najtrofejnijeg vaterpolo kluba.

(FOTO)’Vrući mladostaši’: U bazenu rasturili POŠK, izvan terena pokupili svu pažnju djevojaka


Komentari