(FOTO) ‘ZBOGOM, POČIVAO U MIRU BOŽJEM’ Shrvana Anica Kovač podijelila tužnu vijest, javile joj se i Nina Badrić i Iva Radić

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Naša bivša misica i prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač trenutno se suočava s velikim gubitkom voljene osobe. Kako je napisala u emotivnoj objavi na svom Instagram profilu, preminuo je njezin otac Ivan Martinović.

˝Tata moj. Snaga moja, ruka moja koja me čuvala i čvrsto odgojila. Zbogom. Počivao u miru Božjem˝, napisala je 45-godišnjakinja ispod crno bijele fotografije voljenog oca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anica Kovač (@anica.kovac)

U komentarima su se Anici ubrzo javili brojni pratitelji koji su joj uputili saučešće. Među njima je i pjevačica Nina Badrić koja također nije krila tugu. ˝Draga Ane, iskrena sućut tebi i obitelji˝, napisala je Nina dok je poduzetnica Iva Radić Anici uputila riječi utjehe nazvavši ju lavicom.

Inače, bivša misica nikad nije skriva koliko je vezana za obitelj, roditelje Milu i Ivana koji su još za vrijeme njezina djetinjstva, trbuhom za kruhom, iz današnjeg Tomislavgrada u susjednoj Bosni i Hercegovini otišli za Njemačku. Odnos kakav je imala sa svojim roditeljima, Anica je prenijela i na svoju djecu koju je dobila u braku s bivšim nogometnim reprezentativcem Robertom Kovačem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anica Kovač (@anica.kovac)


Komentari