(FOTO) Zbog onog što je sin Nataše Janjić napravio u kazalištu, mnogi misle kako će i sam biti glumac

Foto: Instagram

Domaća glumica Nataša Janjić Medančić jedna je od onih koji nerijetko s obožavateljima na Instagramu dijeli trenutke iz svakodnevice. Osim što otvoreno priča o slatkim majčinskim mukama i izazovima, 39-godišnja Splićanka sa zagrebačkom adresom svako toliko se i pohvali svojim mališanima, uskoro trogodišnjim sinčićem Tonijem i jednogodišnjom kćerkicom Kajom. Tako je bilo i ovaj put gdje je glavna zvijezda bio njezin prvorođenac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NATASA JANJIC MEDANCIC (@nanulananula)

˝Jučer je ova mala žuta glava koja viri iz posljednjeg reda bila prvi put u Zagrebačkom kazalištu lutaka gledati predstavu Tri praščića. Izmaknuo se od mene, sjeo sam u centralno sjedalo da bolje vidi i bez daha odgledao cijelu. Nakon predstave ostali smo zadnji, istražio je cijelo gledalište, a teta na vratima komentirala je da mora da je u pitanju budući glumac kad se baš tako ne da iz kazališta. Mami bi bilo dovoljno da je u pitanju strastveni ljubitelj kazališta, a ako su prvi dojmovi ovako snažni, mora da je tako˝, napisala je ponosna glumica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NATASA JANJIC MEDANCIC (@nanulananula)

Ispod objave dječaka koji pozorno prati predstavu ubrzo su se počeli nizati brojni komentari pa neki tako malenom Toniju već sada predviđaju kako će ići maminim stopama dok drugi nisu skrivali oduševljenje zbog dječakove koncentracije i strpljenja tijekom predstave.


Komentari