(FOTO) Zavide joj i mlađe: Vlatka Pokos objavila fotografiju u bikiniju i zaludjela obožavatelje

Krasnodar Peršun (HRT)

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (50) koja posljednjih godina živi u Torontu, zbog pandemije koronavirusa otkazala je ljetovanje na Jadranu.

Na društvenim mrežama je objavila fotografiju kako uživa u jacuzziju sa šampanjcem u ruci, a na zavidnoj liniji bi joj pozavidjele i mnogo mlađe kolegice. Za liniju zahvaljuje svojim dalmatinskim genima.

 

View this post on Instagram

 

#summer2020 #canada #hotsummer #goodtimes #canadianfriends #newpic? #nobotox #naturalbeauty #dalmatiangenes #healthylife #selfcontrol #sports Malo pojasnjenje uz fotografiju; nova je!!! S obzirom na to da cesto stavim starije fotografije, vidim da to izaziva malu zabunu! Fotografija je nastala jucer popodne, vidi se da nije profesionalna?. Slikala me moja draga prijateljica, provele smo popodne u jacuzziju velicine bazena? Ovog ljeta, nazalost, ne dolazim na moje najljepse more pa se snalazim! Inace, na srecu, u Ontariu imamo savrseno ljeto!! Imam samo jedan problemcic: u danasnjem svijetu, osobito na Instagramu, zene su toliko umjetne da vise nitko ne vjeruje u prirodnu ljepotu. Osobito u mojim godinama!? Hvala Bogu na dalmatinskim genima!

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

Kako je navela, fotografiju je uslikala prijateljica,a mjesto događanja je Ontario gdje živi već tri godine.

 

View this post on Instagram

 

#islandofpag #summerincroatia #markogrubisicphoto #sasajokovicmakeup #photoshooting2014

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

“Malo pojašnjenje uz fotografiju; nova je!!! S obzirom na to da cesto stavim starije fotografije, vidim da to izaziva malu zabunu!

Fotografija je nastala jučer popodne, vidi se da nije profesionalna. Slikala me moja draga prijateljica, provele smo popodne u jacuzziju veličine bazena.

Ovog ljeta, nažalost, ne dolazim na moje najljepše more pa se snalazim! Inače, na sreću, u Ontariu imamo savršeno ljeto!

Imam samo jedan problemčić, u današnjem svijetu, osobito na Instagramu, žene su toliko umjetne da vise nitko ne vjeruje u prirodnu ljepotu. Osobito u mojim godinama! Hvala Bogu na dalmatinskim genima!”, napisala je Vlatka.

Razjašnjava se skandal s Radeljakom, na Cvjetnom si mažu vrata govnima i guraju čačkalice u brave, ludnica


Komentari