(FOTO) ZATRPANA KOMENTARIMA: Ella Dvornik pokrenula raspravu, pratiteljice ne prestaju pisati svoja iskustva

Foto: Facebook/ Ella Dvornik

“Zamislite da se svi toliko naviknu raditi od doma, da kad krenu opet u ured da dresscode bude ovakav. Eto i to vam želim u 2021. Tko ce obuć gluplje papuče na posao, a ne štikle. Kakve bi vaše bile?”, napisala je Ella Dvornik ispod fotografije na svom Instagram profilu na kojoj ne nosi cipele uz poslovnu modnu kombinaciju, već papuče. Pratiteljice su je zatrpale komentarima i podijelile vlastita iskustva sa svojih radnih mjesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Radim u jednoj velikoj firmi u Slovačkoj i tu svi u uredu imaju šlape ili papuče i dok su na poslu su normalno u šlapama, to je dugogodišnja praksa…”

“Ja radim na Malti i u našoj kancelariji je normalno da imamo kućne papuče ili idemo bosi.”

“Najbolja želja!! Pošto jedina u svom uredu imam šlapice i svi mi se smiju, a ne shvaćaju kako to nekad i opuštajuće djeluje.”

“Mi moramo nositi obuću zaštite na radu, a ja bih najradije bila u svojim crocksicama.”

“Radila sam u HR IT firmi gdje su kućne papuče, japanke, klompe bile pod normalno.. godinama tako .. ležerno sve.”

“Meni zabranili da hodam bosa po uredu, a hejtam malo tenisice preko 8 sati na nogama bez da igdje idem. Možda mi dopuste moje walkmax kroksice koje sam nasljedila.”

“Ja radim kao asistentica u nastavi učeniku i od početka školske 2020. godine svi u školi nosimo papuče”, pisale su Elline pratiteljice.


Komentari