(FOTO) ZASJENILE PREMIJERU ‘JUŽNOG VJETRA’ Borna, Leonarda i Matija ponosno su prošetale crvenim tepihom u uzorku od kojeg mnoge dame zaziru

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što je ovo ljeto prikazan na filmskom festivalu u pulskoj Areni, akcijska franšiza ˝Južni vetar: Ubrzanje˝, redatelja Miloša Avramovića, koja je oduševila cijelu regiju, napokon je stigla i u domaća kina. Sinoć se tako održala svečana premijera u Branimir centru, a osim mnogobrojnih obožavatelja koji su pristigli kako bi, osim najnovijeg nastavka, vidjeli i ekipu filma predvođenu glumcem Milošem Bikovićem, u publici su sjedila i brojna poznata lica s domaće javne scene.

A pažnju među okupljenima, ovaj su put ukrale tri dame koje su se crvenim tepihom prošetale u osebujnim modnim kombinacijama. Životna savjetnica Borna Kotromanić, bivša modna dizajnerica i manekenka Leonarda Lončar te modna dizajnerica Matija Vuica stigle su na premijeru filma u tigrastim outfitima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

I premda neki ovaj životinjski uzorak izbjegavaju, spomenute akterice isti su vješto kombinirale s vječno elegantnom crnom bojom te crvenim i zlatnim detaljima zbog čega su i ovaj put svi pogledi bili uprti upravo u njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Borna, Leonarda i Matija, na crvenom su tepihu pozirale u društvu pjevačice Nine Badrić, koja je na premijeru filma također stigla u modnom izdanju kakvo ne viđamo svaki dan, te mlade glumice Anastasije Several koja je u najnovijem dijelu franšize ˝Južni vetar˝ imala jednu od glavnih ženskih uloga.

Komentari