(FOTO) Zaručnica Duje Ćalete-Cara prvi put pokazala trudnički trbušić i otkrila kako se osjeća

Photo: Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car (24) i njegova zaručnica Adriana Đurđević (28) nedavno su za Story.hr otkrili kako će uskoro postati roditelji. Atraktivna je pravnica lijepe vijesti sada potvrdila i na društvenim mrežama, gdje je prvi put pokazala trudnički trbuščić.

Na Instagramu, gdje je prati gotovo 70 tisuća fanova, Adriana je objavila fotografiju na kojoj pozira s rukama na trbuhu, koji je došao u prvi plan. Otkrila je i kako se osjeća blagoslovljeno, a čestitke i komplimenti ubrzo su se počeli nizati.

Foto: Instagram

“Osjećam se jako dobro, u drugom sam tromjesečju i moram priznati da sam samu sebe iznenadila koliko sam opuštena i poletna. Ima u meni nešto drugačije, ali više to osjećam emocionalno nego fizički. Znamo spol naše bebice, ali to bismo u ovom trenutku zadržali za sebe”, rekla je nedavno za spomenuti medij.

Inače, nogometaš i pravnica zaručili su se prije nešto više od mjesec dana u Marseilleu u Francuskoj. “Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikada ne prestaje. Zauvijek ćeš biti moje uvijek”, napisala je tada Adriana na Instagramu uz fotografiju na kojoj ponosno pokazuje zaručnički prsten.

Photo: Instagram

Komentari