(FOTO) ZAPALILA INSTAGRAM! Ana Rucner se skinula i bacila pratitelje u trans: ‘A di joj violina među nogan’

Foto: Screenshot Instagram

Ana Rucner je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u malo drugačijem izdanju od onoga na koje smo navikli – u bikiniju. Pokazala je zavidnu figuru i istrenirani trbuh dok je uživala u prvom kupanju.

Inače, ovu talentiranu umjetnicu prati oko 34 tisuće ljudi, a pratitelji su oduševljeni ovom njezinom fotografijom: “Savršena”, “Opla”, “Čudo”, “Prezgodna”, Što starija, to blja – k’o vino”, “Kao boginja si”, pisali su joj Instagram pratitelji koje je ova 38-godišnjakinja svojom ljepotom i savršenom figurom bacila u trans.

Neki su joj privrženost pokazali na svoj poseban način: “A di joj violina među nogan, unda mi više seksipilnija u onoj haljinici”, a hvalili su i njezino umijeće: “Ana Rucner – Alkarski ponos, tko nije slušao, nek’ posluša. Predivno”.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

Ana Rucner je prošle jeseni na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa skrivene plaže na otoku Braču na kojima je u moru pozirala s konjem. Ana je ljubiteljica životinja i pohvalila se svojom novom prijateljicom Narnijom, a koliko joj je draga pokazuje na fotografiji na kojoj je ljubi.

Naša poznata violončelistica uvijek izgleda odlično, a za sve su zaslužne njezine prehrambene navike. Jede puno voća i povrća, a svako jutro započinje smoothiejem.

Inače, Ana iz braka s pjevačem Vladom Kalemberom ima četrnaestogodišnjeg sina Dariana. Iako nisu uspjeli održati svoju ljubav, ovi su bivši supružnici ostali u prijateljskim odnosima i ne skrivaju svoja druženja od javnosti.

Komentari