(FOTO) Zamrznula salo! Ella Dvornik pokazala nevjerojatan rezultat nakon tretmana

Foto: YouTube/Screenshot

Influencerica Ella Dvornik ne krije da je pobornica estetskih zahvata, a pred 30ti rođendan se počastila s nekoliko njih. Ovoga puta, pratiteljima je otkrila da je bila na “coolsculptingu”, tretmanu koji smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize.

Ella se pomoću navedenog tretmana odlučila riješiti viška na trbuhu, a pratiteljima je objavila rezultate mjesec dana nakon tretmana. Iako se stopostotni rezultat vidi nakon tri mjeseca, influencerica ne krije zadovoljstvo nakon samo 30 dana. U videu se namjerno sagnula kako bi pratiteljima pokazala koliko je masnih naslaga imala prije, a koliko sada.

Screenshot YT

Influencerica se nedavno podvrgnula popularnom ‘vampirskom face liftingu‘, te je  objavila video na kojem je potpuno natečena nakon tretmana, a pratiteljima je poručila da izgleda kao lik iz Zvjezdanih staza, no da će splasnuti već idući dan. Ella na svom Youtube kanalu često pokazuje kako izgledaju estetske korekcije. Serijom vlogova koje je imala do Božića pokazala je i kako izgleda kad ode staviti botoks u čelo. Osim toga, stavila je i filere u usne.


Komentari