(FOTO) ZACAKLIT ĆE VAM SE OČI: Na prozoru obiteljske kuće u Petrinji osvanula je poruka za prolaznike koja će vas raznježiti

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na prozoru jedne obiteljske kuće u Petrinji je u nedjelju osvanula poruka zahvale na kojoj piše: “Hvala, divni ljudi”, a mnoge je razdragala. U doba, neki bi rekli – potpunog kaosa, ovakva poruka će svakome izmamiti osmijeh na lice. Ono što ne može proći neopaženo su plišane igračke ispod žutog papira s natpisom.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Petrinju, Sisak i Glinu je pogodio razorni potres, a gotovo da nema čovjeka koji ljudima u nevolji nije priskočio u pomoć. Volonteri iz svih dijelova Hrvatske dolaze u potresom pogođena područja središnje Hrvatske i daju sve od sebe kako bi unesrećenima pomogli u što bržem oporavku.

Skupljaju odjeću, hranu, higijenske potrepštine, građevinski materijal i sve što bi stanovništvu moglo pomoći, a ne zaustavlja ih ni stalno podrhtavanje tla kojem svjedočimo svaki dan.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

No, na terenu su i mnoge službe i organizacije koje neumorno obavljaju svoje poslove i čine sve kako bi se što prije okončala ovo izrazito teška situacija.

Komentari

loading...