(FOTO) ‘ZA TEBE BI RADIO BEZ PLAĆE’ Nives Celzijus pokazala kako bi izgledala da je šefica pa raspametila pratitelje

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Nives Celzijus svoje pratitelje na Instagramu redovito oduševljava raznim odjevnim kombinacijama. A “look” šefice posebno je raspametio obožavatelje pa joj je jedan napisao pjesmicu.

“Teta Nives dimnjačar popravlja svaki kvar, ako ne radi pećka zovi Nives ne zovi Srećka, ako je zaštopan dimnjak, teta Nives popne se gore i ulije konjak pa ubaci češnjak, jer dimnjačar ne može bit svak, teta Nives dimnjačar donosi sreću, čim je dodirneš imaš punu vreću, teta Nives rado na krovu zapjeva – Ja sam teta Nives dimnjačarka, svaka pećka je srećka, nije to varka, ajmo na dimnjak, popit ćemo konjak”, napisao je pratitelj “pjesnik”.

“Za tebe bi radio i bez plaće”, dodao je drugi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Osim standardnih komentara kako je lijepa, kako bi ju ženili i ostalo, Nives je dobila i ponudu da bude pratnja jednom “mladcu” na maturalnoj, no Nives se oko ove molbice još uvijek nije oglasila.

Inače, Nives će ove godine proslaviti okrugli 40. rođendan, a iako je i majka, njeno tijelo nije podleglo niti godinama, niti porodu, već izgleda sve bolje i bolje! S razlogom je zovu jednom od najljepših Hrvatica. pored koje se brojne starlete, koliko god htjele, ne mogu niti uspoređivati!

 

Komentari