(FOTO) ZA NJU NEMA ODMORA? Nasmiješena Ivana Paradžiković slučajno pokazala novo radno mjesto?

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Mnogima omiljena voditeljica Ivana Paradžiković posljednjih se tjedana često spominje u medijima, ali nažalost, ne zbog svog novinarskog rada. Naime, javnosti još uvijek nisu poznati razlozi njena iznenadnog odlaska s Nove TV. Zna se da je otišla na bolovanje, a u redakciju se vratila u društvu odvjetnika te izašla s potpisanim sporazumnim raskidom ugovora i dogovorom oko otpremnine.

Nakon toga počele su kružiti raznorazne priče o tome kakva je bila kao kolegica. Neki ju hvale, a neki pišu o tome da je priča puno dublja nego si javnost može zamisliti.

No, sam 39. rođendan, koji je proslavila u srijedu, Paradžiković je objavila novu profilnu fotografiju na Facebooku gdje pozira ispred vrata na kojima piše njezino ime. Radi li se ovdje o novom radnom mjestu, još uvijek nije otkrila pratiteljima.

Photo: Facebook

No, spomenula je kako su je baš na rođendan lijepo iznenadile kolege novinari.

“Mislila sam kako dan ne može biti gori. Sve je otišlo ukrivo. I taman kad sam si natočila času vina da nazdravim rođendanu… Pozvonio mi je lik na vrata da mi kaže da mi je ogrebao auto. Sjurila sam niz stepenice izbezumljeno, a dočekalo me ovo! Moji pačići su satima puhali balone, skrivali se, kovali plan iznenađenja. Postao je tako to rodjendan za pamćenje”, napisala je Ivana uz fotografije rođendanskog automobila kojeg su joj uredili njeni kolege.

Photo: Instagram

Poruke su joj poslali dizajnerica Đurđica Vorkapić, glumac Asim Ugljen, RTL-ov Petar Panjkota, glumac i redatelj Miran Kurspahić, te brojni drugi. “Sve najbolje Ivana. Keep shining”, poručili su Ivani.


Komentari