(FOTO) ‘ZA KOJE GODIŠNJE DOBA JE OVO NAMIJENJENO’ Zarine sandale od 550 kuna podijelile društvene mreže, biste li ih nosili?

Foto: ZARA

Modni brend ZARA zasigurno je jedan od omiljenih brojnih Hrvatica pa ne čudi stoga da sa svakom novom kolekcijom, barem jedan odjevni predmet postane temom o kojoj raspravljaju ljubiteljice mode. Isto se dogodilo i sada, kada su društvene mreže užarile sandale na koje nitko nije ostao ravnodušan.

Naime, iako je jesen u svom punom zanosu, popularni high street brend u novoj kolekciji ima i ponudu sandala, a za oko mnogih su zapele kožne sandale s krznenim potplatom. Jedan od glavnih trendova ove godine, kvadratni vrh na obući, krasi i ove sandale na petu s vezicama oko gležnja, međutim, najviše pažnje ipak privlači krzneni dio koji je podijelio internet.

Foto: ZARA

Dok su jedni s oduševljenjem dočekali ovaj nesvakidašnji model sandala, drugi pak nisu bili tako naklonjeni najnovijem trendu sa Zarinih polica. ˝Mislila sam da sam sve vidjela, a onda su došle ove sandale˝, ˝za koje godišnje doba je točno namijenjena ova obuća˝, ˝onaj osjećaj kada ti je nešto istovremeno toliko ružno, ali ih želiš i posjedovati˝, neki su od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Inače, kožne sandale s krznom prodaju se po cijeni od 549,90 kuna.

Foto: ZARA

Komentari