(FOTO) VIŠE SE NE SKRIVA! Natalija Prica progovorila i kako je upoznala Milana Bandića: ‘Prihvatila sam poziv…’

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Bivša suradnica pokojnog Milana Bandića, Natalija Prica, u srijedu navečer pojavila se u hotelu Esplanada gdje je pratila izbor za Miss Universe Hrvatske.

Inače, i sama je prije deset godina sudjelovala na tom prestižnom natjecanju i pobijedila te je Hrvatsku predstavljala u Brazilu. Jučerašnji je izbor, pak, pratila dobro raspoložena u društvu prijatelja.

Inače, nakon smrti gradonačelnika Prica se nije javno eksponirala, a prošlog je tjedna u intervjuu za Gloriju progovorila o odnosu s Bandićem prisjetivši se pritom kako ga je upoznala.

“Prvi put 2011. na protokolarnom prijemu Miss Universe u Gradu, a potom 2016. kao članica delegacije istog izbora, opet na protokolarnom druženju tadašnje pobjednice i gradonačelnika. Bila sam već zaposlena u Domu zdravlja Centar, radila sam tri godine na zamjeni kao doktorica dentalne medicine i bilo mu je drago što sam diplomirala i što radim. Osnovao je stranku i predložio da se uključim, ako želim. Prihvatila sam poziv”, prisjetila se Prica te otkrila što je kao osoba bez političkog iskustva u stranci točno radila.

Rekla je kako je dolazila na sva stranačka događanja na koja su je zvali, ali i da je slušala, učila i pripremala se za svaki event, a gradonačelnik joj je predložio da osnuje Forum Mladih.

“Svjesna da ću nakon radnog dana u stomatološkoj ordinaciji nastaviti s poslom u stranci, ipak sam prihvatila. Bila sam puna entuzijazma, ništa mi nije bilo teško”, tvrdi te dodaje da je bila zadovoljna rezultatima.

“U svakoj od 17 gradskih četvrti osnovala sam Forum mladih, organizirala izbor predsjednika, potpredsjednika, tajnika, bila sam na svakoj izbornoj skupštini. Potom smo krenuli s raznim aktivnostima na koje je dolazilo sve više mladih, tako da je Forum rastao”, rekla je Prica.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL


Komentari