FOTO/VIDEO Znamo gdje je bila Danijela tijekom svadbe Graše i Hane: Evo što je poručila, nikad ljepša i raspoloženija!

Foto: Zagreb.info

Malo tko ne zna da je u subotu navečer u bračnu luku uplovio glazbeni par Petar Grašo i Hana Huljić. Fotografije s, kako Dalmatinci kažu, pira godine, iskaču kao iz paštete po portalima i društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali gdje je za to vrijeme splitska pjevačica Danijela Martinović, koja je s Petrom Grašom bila u vezi čak 25 godina.

Po svemu sudeći, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, dok su Hana i Grašo otvarali svadbeni šampanjac, nije nimalo tugovala. Kako ekskluzivno doznaje portal Zagreb.info, pjevala je na jednoj svadbi u zagrebačkom hotelu Esplanada, te, odlično raspoložena, nije skidala osmijeh s lica.

‘Uska crvena haljina golih leđa stajala joj kao salivena’

Pjevajući hit ”Pleši sa mnom”, Danijela je gostima dodatno začinila stihove.

”Plešite kroz život i što vas briga za sve, drži ritam i nikom ne daj da ti ukrade to”, poručila je gostima, dok ju je u pozadini pratila romantična harmonika. Gostima nije promaknulo da Danijela izgleda jednostavno savršeno. U pripijenoj crvenoj haljini blistala je i svojom zaraznom karizmom jučerašnju večer učinila gostima Esplanade nezaboravnom.

”Duga uska crvena haljina golih leđa stajala joj je kao salivena. Nikad nije bila ljepša i raspoloženija”, komentirao je jedan od uzvanika.

Portal Zagreb.info u posjedu je više snimki na kojima Danijela pjeva svoje velike hitove, između ostaloga hit “Zovem te ja”. Pogledajte odličnu atmosferu u Esplanadi.

Podsjetimo, Danijela je i u Novu godinu ušla u dugoj crvenoj haljini golih leđa, sličnoj onoj koju je i sinoć nosila. ”Ušetajte u svoju Novu godinu s velikim osmijehom”, poručila je tada.


Komentari