(FOTO/VIDEO) Na premijeri Juričanovog filma ‘Kumek’ pojavio se gradonačelnik Bandić, ali i Severina!

foto: Doris Vučić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas slavi 65. rođendan, a dio slavljeničkog dana uključuje i svečanu premijeru filma Kumek koji je o njemu napravio Dario Juričan.

Puno je pitanja ovih dana na koja možda baš film KUMEK nudi odgovor. Autor Dario Juričan, uoči premijere, istaknuo je kako se upravo posebno veseli dolasku glavnog lika filma Milanu Bandiću.

“Ljudi žele priču o Andreju Plenkoviću, Zoranu Milanoviću, a ja im dajem jednu ofucanu figuru koju sam izvukao iz naftalina. On se već malo dinsta i sad je to kuhano i spremno da bude posluženo. On 22.11. ima 65. rođendan, a ja ću mu zaželjeti jednu ugodnu mirovinu”, najavio je Juričan.

“Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj”, kazao je Milan Bandić, koji se naravno i pojavio na premijeri, te je tom prilikom dao i izjavu novinarima.

U plavoj majici s kapuljačom s natpisom Neumoran i maskom na licu s logom svoje stranke dezinficirao je ruke, izmjerio temperaturu i uzeo knjigu koju mu je uručio sam Juričan. Bandić je izvadio snop novčanica i krenuo ih uručiti Juričanu.

“Gradonačelniče, ne morate, to je poklon. Hvala vam“, rekao mu je autor filma. Bandić je potom objasnio svoj dolazak i rekao kako neće ostati na projekciji.

“U demokratskim zemljama o živim ljudima se ne pišu knjige i ne rade filmovi i spotovi, ali kad je Milan Bandić u pitanju sve je moguće. Red je doći kad te netko pozove i čestitam na uratku. Neću moći biti na projekciji, ali sam došao pozdraviti i čestitati. Mogao je napraviti i bolji uradak za milijun kuna koliko je dobio, ja bih napravio bolje. Ali Bože moj. Toliko od Brada Pitta”, rekao je kratko Bandić i napustio kino.

Iako nije ostao na samoj premijeri, ubrzo se javio i putem Facebooka:

​Kumek je Juričanov treći film. Prati gotovo četrdeset godina djelovanja Milana Bandića.

Na svečanoj premijeri pojavila se i pjevačica Severina.


Komentari