(FOTO) VESELJE U OBITELJI HRVATSKOG BOMBARDERA! Ante Rebić objavio rijetku fotografiju sa sestrom: Udala se ovog vikenda

Ante Rebić (Foto: Tom Dubravec/ CROPIX)

Katarina Rebić, sestra hrvatskog nogometaša i člana talijanskog velikana Milana Ante Rebića, udala se ovog vikenda, a to je otkrio sami nogometaš najnovijom objavom na Instagramu. Naime, Reba je pozirao sa sestrom Katarinom koja je bila u vjenčanici i s buketom u ruci, a iza njih se vidi ukrašen vrt s bijelim cvijećem.

Ante Rebić (Foto: Screenshot/Instagram)

Ovo je rijetka fotografija Rebića s obitelji, a Imoćanin na svom Instagram profilu uglavnom objavljuje fotke sa zelenih travnjaka.

Podsjetimo, Rebić je prošle sezone s Milanom osvojio naslov prvaka Italije, što je crveno-crnima bio prvi ‘Scudetto’ nakon davne 2011. godine. Nažalost, Rebić više nije dio ‘Vatrenih’, budući da je nakon prošlogodišnjeg Europskog prvenstva ušao u sukob s izbornikom Zlatkom Dalićem.

Rebić je još ‘na ledu’ u reprezentaciji i male su šanse da ćemo ga vidjeti u Kataru krajem godine. Sjajni Ante, pogotovo u formi iz Rusije, bio bi od krucijalnog značaja za našu škvadru.


Komentari