(FOTO) Veljača za izlazak sa suprugom odjenula kratku haljinicu, pratitelji joj poručili: ‘Nikad nisi bila zgodnija’

Foto: Instagram

Da joj bračni život itekako godi, domaća scenaristica, aktivistica i kolumnistica, svestrana Jelena Veljača još je jednom dokazala, a ovaj put svu je pažnju plijenila vitka linija na račun koje je 40-godišnjakinja dobila samo komplimente. Naime, u društvu supruga, bivšeg savjetnika Kolinde Grabar Kitarović, 49-godišnjeg Vite Turšića, Jelena se sinoć zabavlja na tematskom partyju, a malo tko je ostao ravnodušan na njezinu odjevnu kombinaciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)


U čizmama zmijskog uzorka i kratkoj crnoj haljinici neobičnog kroja, Jelena je naglasila svoju liniju, a da je outfit bio pun pogodak, potvrdili su i komentari obožavatelja ispod fotografija koje je kolumnistica objavila na svom Instagram profilu. ˝Wow, Jelka! Nikad nisi bila zgodnija˝, ˝moćni˝, ˝vrh˝, samo su neke od reakcija pratitelja koji su svoje oduševljenje iskazali i brojnim emotikonima u obliku vatre.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Inače, u nešto drugačijem izdanju, supružnici su se družili i prije desetak dana kada su uživali u premijeri predstave ˝64˝ redateljice Arije Rizvić. Kako je tada Jelena otkrila, cijelu večer je imala poteškoće s haljinom pa ju je tako suprug Vito morao konstantno zakopčavati i otkopčavati u zagrebačkom HNK.


Komentari