(FOTO) ‘VELIKI UMOVI RAZMIŠLJAJU SLIČNO’: Snježana Schillinger pohvalila se vjenčanim poklonom kuma Zlatka Mateša

Foto: Instagram

Početkom ovog mjeseca, domaća poduzetnica 50-godišnja Snježana Mehun na Kornatima je izgovorila sudbonosno ‘da’ svom partneru, devet godina starijem Franzu Schillingeru, a raskošnom vjenčanju prisustvovale su i brojne poznate osobe kao što su Nives Celzijus te Ecija Ivušić. Pažnju na veseloj proslavi privukli su i kumovi, njihovi bliski prijatelji Zlatko Mateša i Antea Kodžoman, a upravo se poklonom kuma Zlatka gospođa Schillinger sada pohvalila i otkrila nevjerojatnu slučajnost koja se dogodila.

Foto: Instagram

Naime, vođen istom idejom kao i Ecija Ivušić i partne Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre, kum Zlatko mladencima je za vjenčanje poklonio sliku na kojoj su Snježana i Franz odjeveni u odoru vojvode i vojvotkinje, a sliku je naručio na temelju fotografije na kojoj su mladenci jednom prigodom pozirali baš u takvom izdanju. Kako je pojasnila 50-godišnja poduzetnica, djelo potpisuje akademski slikar Darko Škoda.

Foto: Instagram

˝Eto malo sam pustila suzu jer je ovo djelo toliko divno i pristajat će savršeno u uskoro obnovljenu tvrđavu, dvorac Fortica Karlobag, a do tada je u Zagrebu s nama! Znam da vam se jako svidjela ta fotografija jer ništa manje nije lijepa ni divna slika koju smo na istu temu dobili od mojih dragih prijatelja Ecije i Gorana, a još čekamo od mog sina Dine i Tije Milović njihovu verziju jer veliki umovi razmišljaju slično kao i oni koji nas vole˝, napisala je poduzetnica uz objavu te tako otkrila kako su ona i Franz za vjenčanje dobili isti poklon s tri različite strane. Međutim, briga za slike nema jer, kako je i sama naglasila, supružnici Schillinger žive na tri adrese pa će tako i svaki od tri doma krasiti po jedna slika.

 

 


Komentari