(FOTO) VATROMET, KLAPA I PLES DO ZORE: Ovako je Iva Majoli u poznatom društvu proslavila 44. rođendan

Iva Majoli (Foto: Instagram)

Ako netko zna tulumariti, to je onda Iva Majoli. Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena i osvajačica Grand Slam turnira Roland Garros u Parizu 1997. godine, sinoć je proslavila 44. rođendan na Šipanu gdje su joj društvo, osim raspjevanog vokalno-instrumentalnog sastava, radila i neka poznata lica. Tako se na videosnimkama koje je podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu može vidjeti kako je jedna od uzvanica bila i životna savjetnica Borna Kotromanić.

Foto: Instagram

Vesele prijateljice zagrljeno su plesale u ritmu klape, a posebnu rođendansku čestitku Borna je uputila Ivi i putem društvenih mreža. ˝Sretan ti rođendan moja najdraža i hvala ti na svim nezaboravnim trenutcima koje smo zajedno u životu provele i na sinoćnjem jedinstvenom provodu. Neka nam je tako još bezbroj. Voli te B˝, poručila je Borna slavljenici na Instagramu.

Foto: Instagram

Vrhunac slavljeničke večeri zasigurno je bio i spektakularni vatromet uz čiju se snimku i sama Iva zahvalila najdražima na rođendanu za pamćenje. “Obožavam svoje prijatelje”, napisala je uz snimke vatrometa i pjesmu “Sky Full of Stars” grupe Coldplay. Inače, iako ˝škrta˝ s izjavama za medije, gostujući u Podcast Inkubatoru, 44-godišnjakinja je nedavno napokon progovorila o financijskim problemima koji su obilježili jedan dio njezina života. “Nisam nikoga pokrala, potrošila sam svoje. Ja sam sama sebi napravila s*anje”, iskreno je rekla bivša tenisačica.

Foto: Instagram


Komentari