(FOTO) UZNEMIRUJUĆE! KAO DA JE DOŠLA IZ RATA! Mandarina puna ogrebotina po licu, fanovi u nevjerici – što li je opet operirala?

Foto: Instagram/Kolaž

Kristina Penava (23) najpoznatija je prodavačica mandarina u Hrvatskoj. Brzo je došla u središte pozornosti, a javnost je zaintrigirala drastičnom promjenom izgleda. Podvrgnula se plastičnim operacijama, a zbog nekih su joj ostali vidljivi ožiljci.

Nakon zahvata kojim je htjela dobiti “mačkaste oči” prepirala se s doktorom jer su joj se vidjeli ožiljci, no on je naposljetku rekao kako se Kristina nije pridržavala uputa koje je dobila nakon operacije.

Photo: Instagram

Mandarina sada šminkom prekriva ožiljak kod obrve pa joj je gotovo neprimjetan, ali sada se pojavio novi problem – ogrebotine na obrazima koje su primijetili njezini pratitelji na posljednjoj fotografiji koju je objavila.

Odmah su počela nagađanja nije li Kristina ponovno otišla pod nož. Neki su je pitali na kakvom je sada bila zahvatu. No bilo je i onih koji su se zagledali u njezin bujni dekolte pa im novi ožiljci nisu bili na kraju pameti.

Kristina je inače najprije operirala grudi, a kasnije je napravila još neke korekcije na tijelu i toga se ne srami. Njezini pratitelji već su joj ranije poručili kako treba znati mjeru s plastičnim operacijama, no prodavačica mandarina se ne obazire ni na koje komentare.

“Neprepoznatljiva si”, “Odakle ti lova za to?”, “Očito je ovo postalo normalno”, samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Komentari