(FOTO) UZELA JE PAUZU OD INSTAGRAMA, A ONDA SE VRATILA U VELIKOM STILU! Iva Jerković: ‘Obožavam ova nova ljeta u troje’

Foto: Instagram

Početkom veljače prošle godine, nekadašnja manekenka, a danas poduzetnica, 40-godišnja Iva Jerković postala je mama djevojčice kojoj su ona i dugogodišnji partner Josip Antić nadjenuli ime Rina Ami. Tajnovita kao i prije rođenja kćerkice, ni u mjesecima koji su uslijedili, Iva nije otkrivala detalje vezane za privatni život, a tek bi u rijetkim intervjuima kratko dala do znanja da uživa u majčinstvu. A da je tome zaista tako, svjedoči i njezina posljednja objava na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

Nakon dva mjeseca pauze koju je uzela od društvenih mreža, poduzetnica se vratila na Instagram te se ondje pohvalila kako vrijeme s obitelji trenutno provodi u Skradinu. ˝Cijelo ljeto bez i jedne fotke, mamita nikako da dođe na red… Malena se nauživala, sad može i mama opaliti koju fotku – bar za kraj ljeta. Obožavam ova nova ljeta u troje, nema baš fotografija mame, ali ima najljepših trenutaka i osmijeha˝, napisala je 40-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu, skrivajući se od sunca šeširom i sunčanim naočalama.

Foto: Instagram/Screenshot

Osim što uživa u posljednjim danima ljeta, kako je otkrila, Skradin su izabrali i zbog kćerkice Rite. Naime, jedna od prepoznatljivih ljepota ovog kraja su i prekrasni labudovi koji jednako vesele i velike i male. ˝Zbog ovog smo došli, kad Rina otvori oči da ih ugleda˝, poručila je Iva uz fotografiju dva bijela labuda.


Komentari