(FOTO) Uršula Tolj zagolicala maštu u kratkoj haljini, a društvo joj pravi poznati mladi pjevač!

FOTO: Instagram

Urednica i voditeljica HRT-ove emisije “Kod nas doma” Uršula Tolj trenutno se odmara na našoj obali. Nakon što je predvodila hrvatsku delegaciju na Eurosongu u Rotterdamu, Uršula se odlučila opustiti na nekoliko lokacija. Mrežnica, Kvarner, Zadar i Dubrovnik samo su neke od ljepota u kojima uživa već neko vrijeme.

Screenshot

Trenutno se nalazi u Zadru, a društvo joj pravi pjevač Jure Brkljača. Oboje ne kriju uzbuđenje oko objave njegova novog spota za pjesmu “Kampo kaštelo”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uršula Tolj (@ursulatolj)

 “To je pjesma ‘Kampo Kastelo’, koja govori o mom kvartu i, eto, naglasak mali na nju. Meni znači ta pjesma i rekao sam da nikad neću moći Miroslavu Rusu zahvaliti za sve što je napravio, ali Kampo mi je najjača”, otkrio je Brkljača u nedavnom intervjuu.

Ako je suditi po fotografijama, Urušala je itekako radila na liniji tijekom godine, a sad ju ponosno pokazuje. Na odmoru je pozirala u badiću i mini haljini te izazvala oduševljenje među pratiteljima. S obzirom da se oko njezine minice u emisiji digla velika prašina, ona se jednom prilikom osvrnula oko toga i istaknula što su njezini prioriteti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uršula Tolj (@ursulatolj)

 “Neka svatko misli što hoće, ja se trudim što profesionalnije odraditi emisiju, ponuditi što bolji sadržaj i meni je to najvažnije”, kazala je i dotaknula se i komplimenata koje dobiva.

“Lijepo je kad te hvale, naravno, Ali najviše volim pohvale na račun emisije, najviše volim čuti da im je emisija bila dobra, da su se smijali i pjevali uz nju, da su nešto novo otkrili”, poručila je.

Komentari