(FOTO) ‘UPECALA ME NA TREĆE DIJETE’: Luka Bulić nasmijao urnebesnom objavom sa suprugom!

Foto: Instagram

Komičar, voditelj i autor poznatih Bullhitova, Luka Bulić, trenutno uživa na godišnjem odmoru s obitelji, a da ni ondje ne odmara od svakodnevnih šala, svjedoči i njegova posljednja objava na Instagramu. Naime, Lukina dugogodišnja supruga Ana trenutno je trudna s njihovim trećim djetetom, a njezin rastući trudnički trbuščić, komičar je iskoristio za novu šalu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Bulić (@lukabulic)


˝Upecala me na treće dijete˝, napisao je Luka ispod fotografije nastale u Dramlju kraj Crikvenice gdje trenutno provode godišnji, a na kojoj trudna Ana pozira pored glomazne udice, a Luka je za istu tu udicu “prikačen”. Objava je ubrzo prikupila mnoštvo lajkova i komentara oduševljenih pratitelja koje je poznati voditelj ponovno uspio nasmijati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Bulić (@lukabulic)

Podsjećamo, vijest o trudnoći Luka je ponosno u lipnju obznanio na svome Instagram profilu, s ponovno šaljivim tekstom: “Ova godina dobiva još jedan veliki plus. A sad me ispričajte, idem s Antonom Pavlovičem porazgovarati o autorskim pravima na naslov”. Riječ je o drami ruskog pisca “Tri sestre” čime je Luka otkrio i spol djeteta pa će tako njegove kćeri Nika i Lucija uskoro dobiti još jednu sestru.


Komentari