(FOTO) UHVAĆENA NAKON PREKIDA! Mlada manekenka bez Joška Lokasa uživa kao nikad i izgleda kao milijun dolara

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nakon objave da je prekinula šestogodišnju vezu s Joškom Lokasom, Jelena Katarina Kapa uživa na moru. To je do znanja dala fotografijom u kupaćem kostimu, a reakcije na objavu ne prestaju pristizati.

Dala je naslutiti i da joj samoća godi. “Feelin’ myself”, napisala je u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pozira na plaži u badiću trenutno vrlo popularnog “zebrastog” uzorka, a u komentarima se nižu samo komplimenti. Ipak, lokaciju Jelena nije otkrila.

Komentari su se odmah počeli nizati. “Prelijepa”, “Moćna si”, neki su od komentara na objavu atraktivne Jelene.

Podsjetimo, posljednjih dana puno se priča o prekidu manekenke s voditeljem, scenaristom i producentom Joškom Lokasom. Oni su nedavnom izjavom potvrdili da je njihovoj šestogodišnjoj ljubavi došao kraj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jelenakatarinakapa)

“Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav”, napisala je Jelena u kratkoj objavi na kraju koje je potpisala i Joška.

Inače, Jelena je još prije same potvrde o prekidu obrisala zajedničke fotografije s Joškom, čime je odmah bacila sumnju na ljubavni krah.

Komentari