(FOTO) UHVAĆENA NA CVJETNOM: Prisjetili smo se kako je sada samozatajna bivša manekenka izgledala prije deset godina

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Petra Maroja bila je jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki, a onda se povukla sa scene i danas je prava rijetkost kada se pojavi u javnosti.

Prije manje od deset godina udala za poduzetnika Vuka Bella potpuno se povukla iz javnosti i privatni život drži za sebe.

Bivšu hrvatsku manekenku uhvatili su u šetnji s prijateljicama na Cvjetnom trgu. Pažnju je plijenila jednostavnom kombinacijom.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, prije nego što se udala, zgodna Zadranka vijest o zarukama objavila je na Instagramu fotografijom zaručničkog prstena. Vuk Bello ju je zaprosio u Italiji, gdje su otputovali na proslavu godišnjicu veze.

Mnogi njeni prijatelji tada su iskoristili priliku da joj čestitaju i požele sreću. Iz javnosti se u potpunosti povukla nedugo nakon burnog sudjelovanja u reality showu Farma.

Dok je još žarila i palila scenom, voljela je partijati po zagrebačkim klubovima, a davne je 2011. godine proslavila rođendan na otvorenju jednog novog noćnog kluba u Zagrebu.

Slavila je tada dvadeset i neku, rekla je okupljenima kroz smijeh. Otkrila je i kako je zamolila prijatelje da joj za poklon ne kupuju ništa jer joj je najbolji dar njihov dolazak na proslavu.

Kako je ova sada povučena Zadranka izgledala u danima najveće slave, pogledajte u nastavku:

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/Vecernji list


Komentari