(FOTO) UDALA SE PAULA JERIČEVIĆ IZ ‘PLESA SA ZVIJEZDAMA’: Zablistala je u vjenčanici, dio atmosfere objavila sestra Petra

Paula Jeričević i Filip Tonković (Foto: Instagram / Paula Jeričević)

Paula Jeričević, koju javnost poznaje kao plesnu partnericu Filipa Vidovića u showu ‘Plesu sa zvijezdama’, jučer se u Zagrebu, dva dana prije finala u kojemu će nastupiti, udala za svog dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića. Paula je zablistala u raskošnoj vjenčanici koja joj je istaknula njenu figuru.

Pauala Jeričević (Foto: Instagram Story / Petra Jeričević)

Njena sestra Petra Jeričević na Instagramu je objavila prve snimke te fotografije s vjenčanja, a uspjela je snimiti i prvi susret mladenke s mladoženjom prije odlaska u crkvu.

Paula Jeričević, Petra Jeričević (Foto: Instagram Story / Petra Jeričević)
Paula Jeričević, Filip Tonković (Foto: Instagram Story / Petra Jeričević)

Nakon ceremonije uzvanici su pred crkvom zapalili baklje.

Paula Jeričević, Filip Tonković (Foto: Instagram Story / Petra Jeričević)
Bakljada (Foto: Instagram Story / Petra Jeričević)

Zatim su se zaputili u restoran Lido na zagrebačkom Jarunu. Paula se za prvi ples presvukla u svečane bijele hlače i čupavi top na bretele. U jednom dijelu plesa Filip je Paulu podigao visoko da ostavi dojam kao da leti, a uzvanici su im snažno zapljeskali. Pauli je ispala štikla pa je skinula i drugu te ih bacila daleko od sebe i nastavila plesati bosa.

Prvi ples, Paula Jeričević, Filip Tonković (Foto: Instagram Story / Petra Jeričević)

Paulina sestra objavila je video sa slavlja na kojem Paula pleše i sa svojim plesnim partnerom, Filipom Vidovićem.

Paula Jeričević, Filip Vidović (Foto: Instagram Story / Petra Jeričević)

Inače, Paula i Filip u vezi su već deset godina, a zaručili su se u srpnju prošle godine.

“Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale Plesa sa zvijezdama dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica Plesa sa zvijezdama 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu!”, rekla je Paula početkom ožujka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)


Komentari