(FOTO) UDALA SE JELENA VELJAČA! U elegantnoj haljini skakala je od sreće, pjevala je Tereza Kesovija

Photo: Instagram Screenshot

Glumica i aktiviskinja Jelena Veljača (39) u subotu se udala se za Vitu Turšića (48), bivšeg savjetnika Kolinde Grabar-Kitarović. Raskošna svadba održana je u samo srcu Zagreba, u Botaničkom vrtu.

Prvi ples mladenci su otplesali su na pjesmu “Moja posljednja i prva ljubav” koju im je otpjevala Tereza Kesovija. Pjevačica je nakon toga zamolila uzvanike da još jednom s njom otpjevaju refren, pišu 24sata.

Uzvanici su mladence nagradili gromoglasnim pljeskom, a Jelena je s buketom cvijeća skakala od sreće.

Photo: Instagram Screenshot

“Čuvajte se vrućine tamo. Sretno, ostanite vječno mladi i sretni pa tako sve do vječnosti”, kazala je Tereza.

Photo: Instagram Screenshot

Jelena se odlučila za jednostavnu i elegantnu bijelu kratku haljinu, a Vito je odjenuo elegantno tamno odijelo. Glumičina kuma je Matea Kotlar, a Vito je za kuma odabrao savjetnika predsjednika Marka Jurčića.

Veljača i Tursić zaručili su se u travnju ove godine, nakon što su se uselili u stan u Martićevoj ulici.

Podsjetimo, Veljača je nedavno otkrila kako se ona i njezin zaručnik do prije dana nisu uopće poznavali. Jeleni će ovo biti treći brak. Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015. udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima kći Lenu. Njihov brak raspao se u rujnu 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog kćeri ostali u dobrim odnosima.

Komentari