(FOTO) U VRUĆOJ POZI Žanamari zajahala svog muža: ‘Ženo, što mu radiš?’

Foto: Instagram

Pjevačica Žanamari Perčić (40) na Instagram profilu pratitelje često počasti senzualnim izdanjima, a sada joj se u tome pridružio i suprug Mario. Par je fanove za Novu godinu iznenadio zavodljivim plesom, posebno zato jer je Mario u jednom trenutku podigao haljinu i otkrio stražnjicu svoje supruge.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

No, čini se da supružnici ne planiraju stati, pa je Žanamari još jednom fotografijom odlučila pokazati kako su se proveli na najluđoj noći u godini. U pripijenoj crnoj šljokičastoj haljini i potpeticama, pjevačica je “zahajala” svog muža na krevetu.

“Pozdrav kralju”, napisala je Žanamari u opisu fotografije, brzo su se javili brojni pratitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

“Couple goals”, “Baš ste mi top”, “Ubijate”, “Još samo neka se fotograf malo opusti”, “Jako ste lijep par”, “Tko vas je to fotkao”, “Mužić kao da noćima nije spavao. Ženo, što mu radiš?”, samo su neki od komentara.

Žanamari je u jednom od posljednjih intervjua otkrila kako se dugo vremena oslanjala na dobre gene kada je izgled u pitanju te da je balans između majčinstva i karijere zaista izazov.

“Izgled je nešto o čemu dugo nisam stizala brinuti i oslanjala sam se na gene. Tek posljednjih mjesec i po sam odlučila posložiti vrijeme da zaista stignem i otići u teretanu svaki dan i hraniti se zdravo”, izjavila je za Azra magazin.


Komentari