(FOTO) U TRENIRCI: Bernardić u toplini doma otkrio tko su njegove ljubavi! Javila mu se i poznata boksačica

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Bivšeg šefa SDP-a Davora Bernardića gotovo i da ne viđamo u javnosti, nakon velikog poraza na parlamentarnim izborima, u lipnju prošle godine. Podsjetimo, Bernardić je tog ljeta podnio ostavku i potpuno se povukao iz politike.

Zadnji put je viđen na pogrebu pokojnog gradonačelnika Milana Bandića.

Događaji u politici ga ne brinu, ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Bernardić se okrenuo nekim drugim vrijednostima, a pozicija saborskog zastupnika riješila ga je svog stresa kojeg je imao kao šef SDP-a.

Počeo se ponovno aktivno baviti sportom te se nedavno pohvalio kako se planinari na Sljeme. Po pitanju ljubavnog života, Bernardić je uvijek bio samozatajan, a na svom Instagram profilu otkrio je tko u njegovom srcu zauzima posebno mjesto.

Bivši šef SDP-a je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svoja dva psa.

Uz fotografiju je ostavio i komentar “Moje ljubavi”, te nadodao niz srca uz hashtag “#amoremio”.

Screenshot

U komentarima mu se javila i poznata boksačica, Ivana Habazin i ostavila emotikon oduševljenja. Inače, Habazin i Bernardić su dugogodišnji prijatelji, a jednom prilikom političar je ušao i u ring s Ivom.

“Sljeme je broj jedan, onda košarka, pa boks i slično”, priznao je Davor Bernardić. Na dočeku Ivane Habazin u Zlataru, s njom je na pozornici bio upravo Bernardić.

Boksačica je 2018. godine postala Svjetska prvakinja, a političar je tada rekao kako je Ivana postala Zlatarevo zlato. Donio joj je i buket cvijeća na pozornicu.


Komentari