(FOTO) U godinu dana izgubio dvadesetak kilograma! Denis Latin pokazao rezultate i oduševio transformacijom

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Poznato lice s malih ekrana Denis Latin ima veliki razlog za slavlje. Latina svi znamo kao voditelja kultne HRT-ve emisije “Latinica”, a 55-godišnjak je zahvaljujući upornošću i radom u posljednjih godinu dana izgubio dvadesetak kilograma.

“Danas sam završio jednogodišnji program promjene prehrane za vrijeme kojeg sam izgubio dvadesetak kilograma. Program je bio lagan, zabavan i motivirajući. Zahvaljujem Bojanu Stojniću, vrhunskom nutricionistu pred doktoratom i iskreno ga preporučam svima koji se odluče na sličan podvig”, napisao je Latin i objavio fotografiju na kojoj ponosno pozira, naravno sa zaštitnom maskom za lice. Njegovi prijatelji nisu krili oduševljenje, a brojni su mu čestitali i podržali ga u daljnjoj borbi.

Foto: Facebook

Ovom je novinaru 1986. godine dijagnosticirana Chronova bolest, kronična bolest crijeva, no on se nije dao smesti, iako gubitak kilograma i očuvanje zdravlja nije nimalo lak zadatak.

“Ova bolest nosi sa sobom bezbroj hospitalizacija, teških pretraga, ponekad i operativnih zahvata, ali i bezbroj ograničenja u svakodnevnom životu. Puno stvari ne možete, jednostavno ostajete zakinuti za ono što drugi mogu. Neki ne mogu uopće raditi i ovise o tuđoj financijskoj i svakoj drugoj pomoći. Nikad se nisam žalio zbog toga. Samo sam se trudio disciplinirano provoditi mjere koje su mi propisali liječnici i na poslu uvijek davati sve od sebe”, otkrio je Denis Latin prije nekoliko mjeseci.

Komentari